Så underbar!



Egentligen borde jag plugga, men jag har verkligen fastnat för John Mayers låt, daughters. Klicka på länken för att lyssna. Så underbar! Denna lite rökiga hesa röst, texten, HAN. Allt är underbart med denhär låten <3

I know a girl
She puts the color inside of my world
She's just like a maze
Where all of the walls all continually change
And I've done all I can
To stand on her steps with my heart in my hands
Now I'm starting to see
Maybe it's got nothing to do with me

Fathers be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers be good to your daughters too

Oh, you see that skin?
It's the same she's been standing in
Since the day she saw him walking away
Now she's left
Cleaning up the mess he made

Fathers be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers be good to your daughters too

Boys, you can break
You'll find out how much they can take
Boys will be strong
And boys soldier on
But boys would be gone without warmth from
A woman's good, good heart

On behalf of every man
Looking out for every girl
You are the god and the weight of her world

So fathers be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers be good to your daughters, too
So mothers be good to your daughters, too
So mothers be good to your daughters, too


Tillbaka till verkligheten


Nu är jag äntligen tillbaka i min lilla lya i Växjö. Det första jag gjorde var att skriva på mina hemtentor som nu är färdigt, yes! :) Det är skönt! Jag har också städat hela min lägenhet, då menar jag skrubbar spis, ugn, kök,badrum, golv, dammsugit, bäddat rent, dammat av och haft mej. Jag har också haft tid för klippning av både Linda och Per som både blev skit snygga om jag får säga det själv! Jag var jätte nervös för att klippa Per eftersom jag aldrig klippt killfrisyrer innan men det gick galant när jag hade fått testa mej fram en stund. Just nu lagar jag soppa på nästan helt eget recpet och väntar på Clara som kommer hit för lite arbete med KomMedia. "Halleluja! Fredagkvällen är räddad", blää! Dessutom ska jag och Linda tvätta mellan 18.00 - 00.00. Egentligen skulle vi gjort det nu på dagen men när vi kom dit var tvättmaskin, tumlare och torkskåp sönder. INTE OKEJ STUBOR! Men såhär är det, jag slipper i alla fall sitta på mitt arsle utan att ha något att göra :)

Och på Söndagkväll kommer Jakob äntligen hem från Idre, hur en vecka har kunnat känns såhär lång har jag svårt att förstå . Men på Söndag är han tillbaka! Och jag slipper förhoppningsvis mina mardrömmar, jag är nog inte menad för att vara ensam ..


Jag är snygg


Min frisör är riktigt riktigt j*vla duktig! Jag satt där snällt i stolen och hon frågade vad jag ville göra. Lugg sa jag, eller vad tror du? frågade jag henne. Sen får du ganska fria händer. Sagt och gjort, hon var inne på min samma väg som mej med luggen och gjorde en ganska bred sak som fick bort det långa håret från ansiktet. Men hon lämnade den lång för dagar då jag eventntuellt vill dra den åt sidan. Till detta sneddade hon håret genom att klippa upp det en bit därbak och behöll längden den fram. Men inte för mkt, jag måste kunna sätta upp det. Nu kan jag alltså köra en liten hästsvans med snygg lugg, eller nedsläppt lång page med sned- eller pannlugg , I LOVE IT! :)

Bilder kommer om jag kommer ihåg det när jag är tillbaka hemma i Växjö!


Fina ord


Love knows no limits and true friendships last i lifetime !


Klipp klipp ..


Imorgon smäller det! Jag ska bli korthårigare? Långhårigare? Skaffa lugg? Ljusa upp håret? Mörka ner håret?

Klockan nio imorgon är klipptiden bokad, och jag har ingen som helst aning om vad jag vill göra med mitt hår!
Ganska säker på lugg, men jag ångrar mej säkert. Förändring ska det iallafall bli. Det har jag bestämt! Linnéa är också så himla duktig att hon faktiskt hör och häpna ska få ganska fria händer .. Hur kommer det att sluta? Spänningen är olidlig! :)
Och efter klippningen är det jag som drar till Maxi och köper hårfärg, jag vet jag vet, men döm mej inte! Jag är faktiskt student. Då är det hemmafärgning som gäller!


Min nuvarande frisyr, man ser ungefär vilka känslor jag har för den. Haha!

Världens finaste bild på en av världens finaste vänner!

 

 



Såhär söta är jag och Tina tillsammans, haha!

En trevlig kväll mellan oss 4


Om en liten liten stund kommer min kärlek, hans vän Mikael och min vän Linda för att laga mat tillsammans med mej. Både pannkakor och någon pastasak som Jakob hittade på. Sedan ska vi äta allting! Varför gör de 2 st rätter undrar ni? Jo det är så att jag måste använda mina ägg i kylen, och samtidigt hade Jakob planerat för middag och plockat fram mat eftersom han ville laga middag till mej.  Dålig kommunikation tror jag att det kan kallas, fast på ett bra sätt .. För vi löste det! Bjöd in Linda och Mikael, och så vips blev det en trevlig kväll av alltihop, mellan oss 4!

Visst låter det som vi är värsta samboparet? Haha, men det är vi inte, bara nästan! ;)




Studentliv


Lagar lunch och skriver hemtenta. Yes sir, I'm a real student! :)

I'm back


Herregud vad tiden går! I Onsdags flyttade jag in i min lilla lya, och i torsdags var lägenheten inredd och klar till 80%. Och gissa vad? I LOVE IT! Det känns som min stil med lite neutrala men mörka färger, 2 stora tavlor med Marilyn Monroe, rosa detaljer och många ljuslyktor. Jag ska ta bild när jag är helt nöjd!

Vad har annars hänt? Bloggen ska ju trots allt handla om vad som händer här i Växjö .. Vi har börjat arbeta med våra presskonferenser, något som jag sett fram emot sedan vi började skolan i Augusti. Och det är minst lika kul som jag hade föreställt mej! Vi har också 2 hemtentor att skriva på, ganska intressanta tycker jag. De handlar lite om informatören och relationen mellan denne och journalisterna/medierna.

Jag har också ett tips att komma med, det handlar dock om mitt kankse allra största intresse, hudvård. Men hey, bloggen måste handla om något sådant med. Annars försvinner det roliga.
Anyway, i juklapp så fick jag ansiktstvätt och vatten i serien av Yvonne Ryding. Något som jag har velat ha länge men inte riktigt unnat mej då jag tycker att jag har riktigt haft råd. Men nu hade jag tur, det enda jag behöve köpa var cremé. Och ännu mer tur hade jag när jag upptäckte att DNAcremén med solskyddsfaktor (har jag för mej) och andra ingridienser som skyddar huden mot bland annat uvstrålar och andra skadliga saker för huden. Något som är bra med Yvonne Rydings serie är att alla produkter endast består av naturliga ingridenser som verkligen tar hand om huden. Alltså ingen alkohol eller liknande. Grejjen är med att jag i höstas började få problem med min hud, i stort sett varje dag ploppade en ny finne upp. Och stora var de med! Inte en liten prick utan en riktigt infekterad sak. Jag testade tvätt efter tvätt men ingenting hjälpte. När jag började med Yvonne Rydings produkter nu efter nyår tog det inte lång tid innan min hud började kännas som vanligt igen. Nu går jag och lägger mej varje kväll med ren hud som luktar alldeles underbart! Och det bästa av allt, jag vaknar varje dag fortfarande lika ren och utan en massa röda prickar.  Det låter som en reklam men jag är verkligen helnöjd med produkterna. Det spelar ingen roll att de är dyrare för de är både drygare och bättre än så många andra tvättar som jag testat. Detta rekommenderas verkligen!







Här ser ni produkterna som jag använder. Jag har även deodoranten, också helt suverän! Och den goda doften håller under hela dagen, eller utekvällen om det är så. Alla hennes produkter kan ni hitta på www.yvonneryding.com, bilderna är lånade därifrån. Klicka er in och läs mera. Jag rekommenderar det verkligen! Hoppas att jag kunde hjälpa någon. Lycka till!

KLÄDER!


Jag har precis kommit från jobbet och egentligen borde jag sova, för jag börjar jobba om 7,5 timmar igen, men jag är inte tillräckligt trött. Ikväll när jag hade lite att göra på jobbet började jag bläddra i en "Sofies mode" ni vet bilagan som man får med Aftonbladet. Och jag fick ett så plötsligt behov av att handla kläder, skor, väskor, smycken, diamanter, smink och massa parfymer! Jag vill fylla hela mina garderober, mina skåp och lådor, ja hela min lilla lägenhet med massa fina saker tills den blir alldeles proppfylld så att den sprängs och allt det vackra regnar över mej. Haha! Det får nog förbli en önskedröm tror jag ;)


Imorgon ska jag, Jakob och Mikael ha quality time i min lägenhet om vädret tillåter mej att flytta. (SNÖA INTE!) Plötsligt känns det lite som att vi är 3 pers i vårt förhållande? ;) haha! Jag diggar!


Det går sakta framåt


Jag håller på att lära mej om hur man gör iorning sidan. Lite i taget tar jag tag i det. Och Jakob ska hjälpa mej att göra en snygg header till min blogg, med saker som jag gillar ! :) Ibland är han bra att ha!


På återseende!

Tack!


Min blogg är just nu under konstruktion. Jag har bestämt mej för att GÖRA en snygg blogg. Men just nu använder jag mej av en bloggdesign som jag fick gratis på en hemsida: www.kreativ.blogg.se
Riktig duktig tjej det där! :) Och jag tackar henne för att jag får använda hennes koder och mallar, eller vad det heter, som grund!

Nu ska jag måla mitt köksbord, på Onsdag går flyttlasset :) Efter det kan jag jobba lite mer på bloggen, det var riktigt roligt!

Test


Jag är glad i Thailand, för snart ett år sedan.


På bilden är jag ungefär lika tillfreds med livet som jag är nu!

Ungefär lika tillfreds med livet som jag är nu :)


Ännu ett försök



Jaha, så var jag tillbaka i bloggvärlden. Sist rullade det på som smort tills dess att pendlingen mellan Ronneby och Växjö i väntan på min lägenhet samtidigt som mamma flyttade här hemma blev för mycket. Det fanns liksom ingen energi att lägga på att skriva i en blogg då. Men nu har jag fått min egen lilla studentlya på 22 kvadrat som jag älskar! Och mycket annat har hänt. Jag har skaffat vänner och jag har tappat vänner. Jag har också skaffat en, hör och häpna, pojkvän. Jag liksom? När blev jag så seriös och vuxen? Många hade nog tappat hoppet om mej men så trädde Jakob in i bilden och jag förändrades till det bätte förhoppningsvis. Jag kom faktiskt precis hem från honom och hans familj i Kalmar idag. Jag spenaderade ett par dagar med dem, och när jag åkte upp var jag livrädd för att Jakob skulle tröttna på mej när han hade umgåtts med mej så pass länge (fast det vet inte han) men allt har gått utmärkt tycker jag och han har redan sagt att han saknar mej så det var nog ömsesidigt som tur var :) Sen igår kom ett par tjejer upp och vi firade nyår tillsammans. Mycket trevligt. Allt går så bra i mitt liv, jag bara väntar på en enorm motgång. Så borde man kanske inte tänka?

Men den här bloggen kommer att vara till för att främst kunna hålla mamma, farmor, mostrar och annan släkt uppdaterade om vad jag gör i Växjö. Det kommer alltså troligtvis ingen daglig uppdatering eller massa dagens outfits. Haha! Den är också till för att jag bara ska få skriva av mej. Går man en medieinriktad universitetsutbildning så gör man ;)
Och på tal om universitet, grattis till Johanna, Jenny, Tobias och Hanna, ni har nu äran att få gå på samma universitet som mej. Idag blir vi ju faktiskt Linnéuniversitet. Ett förhoppningsvis klokt beslut av de som bestämt detta.

Nehe, nu ska jag läsa lite massmedier och "äta praliner". Ingen jätte rolig bok med andra ord.



Och till dej som läser detta, God fortsättning! :)


RSS 2.0